Personvern

Din Personvern Materiell

Top10Supps oppdrag er å tjene som din mest pålitelige supplementskilde, på din helse- og velværeferd. Når du bruker tjenestene våre, stoler du på informasjonen din; vi tar ikke lett på dette ansvaret. Vi jobber hardt for å beskytte den, forplikter oss til å være fullstendig gjennomsiktig, gjør det lett å forstå slik at du kan ha kontroll.

Denne personvernerklæringen gjelder når du bruker tjenestene våre (beskrevet nedenfor). Det er ment å gi deg en forståelse av hvilken informasjon vi samler inn, hvorfor vi samler den inn, og hvordan du kan si noe om det hele ved å kontakte forespørsler.

Effektiv: Kan 23, 2019


innhold

Introduksjon

Top10Supps.com og / eller Top10Supplements.com (“oss”, “vi” eller “vår”) driver nettstedet https://top10supps.com og / eller https://top10supps.com (heretter referert til som "Service").

Du kan bruke nettstedet vårt på forskjellige måter, alt uten å logge på eller opprette en konto. Du kan for eksempel se våre mest populære supplementsrangeringer, se dem alle, finne et supplement etter kategori og/eller etter mål.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten.

Ved å bruke Tjenesten, godtar du samlingen og bruken av informasjon i samsvar med denne policyen.

definisjoner

For å hjelpe deg med å forstå det du leser bedre, nedenfor er definisjoner av nøkkelord som brukes i denne personvernerklæringen og i våre vilkår for bruk (med mindre annet er definert); bør du ha noen spørsmål vennligst kontakt oss.

agenter

I nettbutikk er tilknytning vanlig i markedsføring og salg. I utgangspunktet betyr det noen, sier Amazon, har et nettsted der de selger produkter, og de betaler provisjon til andre enheter som sender dem kjøpere. Så når du klikker en Amazon-lenke fra nettstedet vårt og kjøper noe der, får vi betalt provisjon (vanligvis rundt 4%).

For å være klar, er en tilknyttet ikke en del av selskapet med hvem det er tilknyttet. Slik kan vi være uavhengige og objektive i våre synspunkter. Les våre full affiliate avsløring for mer info og for en liste over tilknyttede programmer vi deltar i.

Algoritme

En prosess eller sett av regler etterfulgt av en datamaskin i å utføre problemløsende operasjoner.

Nettleser for nettleser

Ved hjelp av en teknologi som heter HTML 5, lar dette nettsteder fange og lagre data i en nettleser på en enhet. Når det brukes i "lokal lagring" -modus, kan det lagres data på tvers av økter. Dette gjør at data kan hentes selv etter at du lukker og åpner nettleseren din på nytt. Du har uten tvil kommet over dette i "Gjenopprett faner" -funksjonen i nettlesere.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten fil som inneholder en streng med tegn som sendes til datamaskinen når du besøker et nettsted. Når du besøker nettstedet på nytt, tillater cookien at nettstedet kan gjenkjenne nettleseren din. Ikke bare gjenkjenne det, kan cookies til og med lagre dine preferanser og annen info. Noen argumenterer for at informasjonskapsler hjelper til en mer jevn nettleseropplevelse.

Hvis du ikke er en av disse menneskene, kan du konfigurere nettleseren din til å avvise alle informasjonskapsler, eller å gi deg beskjed når en informasjonskapsel blir sendt. Husk at noen nettfunksjoner eller -tjenester kanskje ikke fungerer som de skal uten informasjonskapsler.

data Controller

Data Controller betyr den fysiske eller juridiske personen som (enten alene eller i fellesskap eller i fellesskap med andre personer) bestemmer hvilke formål og hvilken måte som personlig informasjon er, eller skal behandles. For formålet med denne personvernpolitikken er vi en datakontroller av dine personopplysninger.

Dataprosessorer (eller tjenesteleverandører)

Dataprosessor (eller Tjenesteyter) betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av datakontrolleren. Vi kan bruke tjenestene til ulike tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.

Data Subject (eller bruker)

Dette ville være deg. Definert som enhver levende person som bruker vår tjeneste og er gjenstand for personopplysninger.

Enhet

En enhet er en datamaskin som kan brukes til å få tilgang til tjenester. Eksempler er stasjonære datamaskiner, smarttelefoner, smarte høyttalere og tabletter er alle betraktede enheter.

IP-adresse

Dette er din digitale e-postadresse, så å si. Hver enhet som er koblet til Internett, tilordnes et nummer kjent som en IP-adresse (Internet Protocol). Det brukes ofte til å identifisere plasseringen der en enhet har tilgang til internett.

Ikke-personlig identifiserbar informasjon (ikke-PII)

Dette er informasjon som er registrert om brukere, slik at den ikke lenger reflekterer eller refererer til en individuelt identifiserbar bruker.

Det meste av informasjonen vi samler inn, faller inn under denne kategorien. Med unntak av e-postadresser, og med mindre du legger igjen personlig identifiserbar informasjon i kommentarene; eller med mindre du er en bidragsyter som gikk med på å dele biografien sin, kan vi vanligvis ikke fortelle noe om deg.

Personlig informasjon

Dette er informasjon du gir til oss, som personlig identifiserer deg, for eksempel navn, e-postadresse eller annen data du forlater på nettstedet vårt, som med rimelighet kan brukes til å identifisere deg.

referrer URL

En Uniform Resource Locator, også en Referrer-URL, er informasjon som sendes til en destinasjonswebside av en nettleser, vanligvis når du klikker en kobling til den siden. Referrer-nettadressen inneholder nettadressen til den siste nettsiden nettleseren besøkte.

Sensitive Personopplysninger

Dette gjelder emner som konfidensielle medisinske fakta, ras eller etnisk opprinnelse, politisk eller religiøs tro eller seksualitet.

Serverlogger

Som det er tilfelle med de fleste nettsteder du besøker på daglig basis, registrerer vår tjeneste automatisk sidebevisene som ble gjort når du besøkte våre nettsteder. Disse "serverloggene" inkluderer vanligvis dato og klokkeslett for forespørselen din, din webforespørsel, IP-adresse, nettlesertype, nettleserspråk og ett eller flere informasjonskapsler som kan identifisere nettleseren din unikt.

Unike identifikatorer

Dette er en streng med tegn som kan brukes til å identifisere en nettleser, app eller enhet. Ulike varierer i hvor permanente de er, om de kan tilbakestilles av brukere, og hvordan de er tilgjengelige. De brukes til forskjellige formål, fra sikkerhet og svindel til å huske dine preferanser og tilby personlige annonser.

Unike identifikatorer lagret i informasjonskapsler hjelper for eksempel nettsteder å vise innhold i nettleseren på ditt foretrukne språk.

Informasjon Top10Supps samler inn


Vi samler flere ulike typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service.

Vi vil at du skal forstå nøyaktig hvilke typer data og hvorfor.

La oss først si hva vi IKKE samler inn. Vi spør eller behandler ikke din:

  • Ras eller etnisk opprinnelse
  • Politiske meninger
  • Religiøs eller filosofisk tro
  • Fagforeningsmedlemskap
  • Genetiske eller biometriske data
  • Helse eller dødelighet
  • Sexliv eller seksuell orientering

Personlig informasjon

Mens du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss viss personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg (“Personlig informasjon”). Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller markedsføringsmateriale og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge å motta noen eller alle av disse kommunikasjonene fra oss ved å følge abonnementslinken eller instruksjonene i e-post vi sender.

Unike identifikatorer

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Bruksdata"). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens internettprotokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du bruker på disse sidene, unik enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data for krasjrapporter og systemaktivitet.

Informasjonskapsler og sporingsdata

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på vår tjeneste, og vi holder visse opplysninger. Andre sporingsteknologier som også kan brukes er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies: Vi bruker disse til å betjene vår Service.
  • Preference Cookies: Vi bruker disse til å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Sikkerhetskaker. Vi bruker disse til sikkerhetsformål.

Hvorfor Top10Supps samler data


Vi bruker de innsamlede dataene til ulike formål i jakten på å bygge og tilby en bedre service til våre besøkende.

Her er noen måter vi bruker dataene vi samler inn:

  • Å gi og vedlikeholde vår tjeneste
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å kommunisere med deg og / eller gi støtte
  • Å samle analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre vår Service
  • For å overvåke bruken av tjenesten vår og måle ytelsen
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr, ligner de som du allerede har kjøpt eller spørre om, med mindre du har valgt ikke å motta slik informasjon

EU & EEAs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)


Formålet med GDPR er å beskytte personvern og personopplysninger for innbyggere i EU.

Hvis du er fra EU eller Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EEA), er Top10Supps.com juridiske grunnlag for å samle inn og bruke personlige opplysninger som er beskrevet i denne personvernpolitikken, avhengig av personlig informasjon vi samler inn og den spesifikke konteksten vi samle den.

Top10Supps.com kan behandle dine personlige opplysninger fordi:

  • Vi må utføre en kontrakt med deg
  • Du har gitt oss tillatelse til å gjøre det
  • Behandlingen er i våre legitime interesser, og det overstyres ikke av dine rettigheter
  • Å overholde loven

Vi bruker ikke personlig informasjon til å ta en automatisk beslutning.

Dine rettigheter under GDPR

Som bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS) har du visse databeskyttelsesrettigheter. Top10Supps.com har til hensikt å ta rimelige skritt for å tillate deg å rette, endre, slette eller begrense bruken av dine personlige data.

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke Personlige Data vi har om deg, og hvis du vil at den skal fjernes fra våre systemer, vennligst kontakt oss.

Under visse omstendigheter har du følgende databeskyttelsesrettigheter:

  • Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har på deg: Når det er mulig, kan du få tilgang til, oppdatere eller be om sletting av dine personopplysninger direkte i delen Kontoinnstillinger. Hvis du ikke klarer å utføre disse handlingene selv, vennligst kontakt oss for å hjelpe deg.
  • Retten til utbedring: Du har rett til å få informasjonen utbedret dersom denne informasjonen er unøyaktig eller ufullstendig.
  • Retten til å motsette seg: Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personlige data.
  • Retten til begrensning: Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personlige opplysninger.
  • Retten til dataportabilitet: Du har rett til å bli forsynt med en kopi av informasjonen vi har på deg i et strukturert, maskinlesbart og vanlig format.
  • Retten til å trekke tilbake samtykke: Du har også rett til å trekke samtykket ditt til enhver tid der Top10Supps.com stod på ditt samtykke til å behandle dine personlige opplysninger.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

Du har rett til å klage til en databeskyttelse om vår samling og bruk av dine personlige data. For mer informasjon, vennligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighet i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS).

Framover lærer du mer om nøyaktig hvordan dine personlige data håndteres, så langt som lagring og overføring.

Hvor lenge holder Top10Supps data


Annet enn personlig identifiserbare kommentarer til innleggene, e-postadressen eller navnet du delte med oss ​​under abonnementet, og informasjon om våre bidragsytere og redaktører, lagrer vi egentlig ingen data personlig. Det meste gjøres gjennom tjenester vi bruker som Google Analytics og Aweber.

Top10Supps.com beholder bare dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for de formålene som er angitt i denne personvernreglene. Vi beholder og bruker dine personlige opplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi må beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Top10Supps.com vil også beholde bruksdata for intern analyse formål. Bruk Data holdes generelt i kortere tid, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller for å forbedre funksjonaliteten til vår Service, eller vi er lovlig forpliktet til å beholde disse dataene i lengre perioder.

For å bli fjernet fra vår e-postliste, eller for å få kommentarer slettet, eller din bidragsyterprofil fjernet, vennligst kontakt oss og vi vil søke etter og slette de aktuelle dataene hvis det er innenfor vår evne til å gjøre det.

Dele informasjonen din


Vi deler ikke din personlige informasjon med selskaper, organisasjoner eller enkeltpersoner uten ditt samtykke. Ærlig talt for de fleste besøkende, alt vi ser er en Google Analytics-statistikk. Ingenting direkte personlig identifiserbar.

Din informasjon, inkludert Personlig informasjon, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra jurisdiksjonen din.

Hvis du befinner deg utenfor USA, og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personlig informasjon, til USA og behandler den der. Ditt samtykke til denne personvernspolitikken etterfulgt av din innlevering av slik informasjon representerer din avtale for denne overføringen.

I utgangspunktet betyr dette at våre servere befinner seg i USA.

Noen eksempler på personlig datadeling

Top10Supps.com vil ta alle trinnene som er rimelig nødvendige for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernreglene, og ingen overføring av dine personlige opplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerhet for dine data og annen personlig informasjon.

Forretningstransaksjon

Hvis Top10Supps.com er involvert i fusjon, kjøp eller salg av eiendeler, kan dine personlige opplysninger overføres. Vi vil gi beskjed før dataene dine overføres og blir underlagt en annen personvernpolicy.

Opplysning for rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan Top10Supps.com være pålagt å utlevere dine personlige opplysninger dersom det kreves for å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. En domstol eller et myndighetsorgan).

Lovlige krav

Top10Supps.com kan avsløre dine personlige opplysninger i god tro på at slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til Top10Supps.com
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Det er verdt å merke seg at vårt mål er å samle inn så lite personlig identifiserbar informasjon fra deg som mulig, da naturen til tjenesten vår ikke avhenger av å ha den. Fordelen med tjenesten vår er at du er i stand til å motta den gratis uten å måtte oppgi mye om noen av dine personopplysninger.

Holder informasjonen din trygg


Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er garantert 100% sikker i det lange løp.

Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Når det gjelder nettstedet vårt, tar vi føre var sikkerhetstiltak på backend og frontend. Vi bruker også Sucuri Security. Deres tillitserklæring er gitt via Sucuris nettsted AntiVirus-produkt. Overvåkningstjenesten som brukes, gir deg trygghet i at et nettsted ikke er smittet. I utgangspunktet setter de en brannmur for å beskytte et nettsted mot angrep som:

  • Denial of Service (DoS)
  • Cross Site Scripting (XSS)
  • Remote / Local File Inclusion (RFI / LFI)
  • SQL Injection (SQLi)
  • og andre programvaresårbarheter.

Vi betaler også en pen penny for en dedikert server med et topp hosting selskap for å sikre sikkerhet og fart.

“Ikke spor” signaler

Vår policy på California Online Protection Act (CalOPPA) -funksjonen.

Vi støtter ikke Do Track (“DNT”). Ikke spor er en preferanse du kan angi i nettleseren din for å informere nettsteder om at du ikke vil bli sporet. Du kan aktivere eller deaktivere Ikke spor ved å gå til siden Innstillinger eller Innstillinger i nettleseren din.

Tredjeparts tjenesteleverandører


Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Service.

Disse tjenesteleverandørene, leverer en bestemt tjeneste på våre vegne, utfører servicerelaterte tjenester eller hjelper oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har kun tilgang til dine personlige opplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke den til andre formål. For eksempel lagrer AWeber din e-postadresse og navn (hvis du oppgav).

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

Du kan ekskludere for at du har gjort aktiviteten din til Tjenesten tilgjengelig for Google Analytics, ved å installere tilleggsprogrammet for Google Analytics-tilkobling. Tillegget forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

For mer informasjon om personvernpraksis for Google, besøk Googles nettside for personvern og vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Lenker til andre nettsteder


Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss.

Hvis du klikker på en tredjepartslenke, vil du bli sendt til tredjeparts nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker. Vi har ingen kontroll over og tar ikke noe ansvar for innholdet, personvernpolicyene eller fremgangsmåten til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Annonsepartnere og tilknyttede selskaper

Noen av våre annonseringspartnere kan bruke informasjonskapsler og web-beacons på nettstedet vårt.

Vennligst se vår avsløring side for en fullstendig liste over annonseringspartnere.

Hver av disse annonseringspartnerne har sin egen personvernpolicy for deres nettsted.

Disse tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologi i sine respektive annonser og lenker som vises på Top10supps.com og som sendes direkte til nettleseren din. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Andre teknologier (som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons) kan også brukes av nettstedets tredjepartsannonsenettverk for å måle effektiviteten til deres reklamekampanjer og / eller til å tilpasse annonseringsinnholdet du ser på nettstedet.

top10supplments.com har ingen tilgang til eller kontroll over disse cookies som brukes av tredjeparts annonsører.

Barnas privatliv


Vår tjeneste er ikke beregnet på og henvender seg ikke til noen under 18s alder.

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 18s alder. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Om denne politikken


Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen.

Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden; Vi vil ikke redusere riights under denne politikken uten ditt eksplisitte samtykke.

Hvis endringer er fremtredende, vil vi gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende melding om tjenesten vår, før endringen trer i kraft, og oppdaterer "ikrafttredelsesdatoen" øverst i denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:


Vi takker for leseren og tilliten!